Family Suites

room1-4

Family Suites

Δωρεάν Wi-Fi

Πισίνα με θέα

Κλιματισμός

Μεγάλα κρεβάτια

Δορυφορική τηλεόραση

Θυρίδα ασφαλείας

Ιδιωτική μικρή κουζίνα

Βεράντα

Θέα στο βουνό

Οι Family Suites είναι η ιδανική επιλογή για οικογένειες ή παρέες φίλων που ταξιδεύουν μαζί, καθώς προσφέρουν άφθονο χώρο και όλες τις απαραίτητες ανέσεις για μια άνετη διαμονή. Έχουν εμβαδόν 50 τ.μ. και αποτελούνται από δύο υπνοδωμάτια, το καθένα εξοπλισμένο με ένα άνετο σύστημα ύπνου COCO MAT. Κάθε υπνοδωμάτιο διαθέτει ένα queen-size κρεβάτι, πλαίσιο, στρώμα και τέσσερα μαξιλάρια, όλα από την εταιρία COCO MAT, εξασφαλίζοντας έναν καλό ύπνο για όλους. Επιπλέον, όλα τα κλινοσκεπάσματα είναι από την COCO MAT, προσφέροντας μια απαλή και ζεστή αίσθηση.

Το σαλόνι του τύπου δωματίου Family Suites είναι το ιδανικό σημείο για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε μετά από μια κουραστική μέρα εξερεύνησης της Πάργας. Ως πρόσθετο μπόνους, κάθε οικογενειακή σουίτα διαθέτει μπαλκόνι με εκπληκτική θέα στην πισίνα και το κάστρο της Πάργας. Φανταστείτε να πίνετε τον πρωινό σας καφέ ή να απολαμβάνετε ένα ποτήρι κρασί το βράδυ απολαμβάνοντας το όμορφο τοπίο.

Κατανοούμε τις ανάγκες των οικογενειών, και γι’ αυτό οι Family Suites μας διαθέτουν επίσης πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, επιτρέποντάς σας να ετοιμάζετε γεύματα και σνακ για τα αγαπημένα σας πρόσωπα όποτε επιθυμείτε. Θέλουμε να κάνουμε τη διαμονή σας όσο το δυνατόν πιο άνετη, και η ύπαρξη κουζίνας σας παρέχει την ευελιξία και την ελευθερία να ανταποκριθείτε στις διατροφικές προτιμήσεις και ανάγκες της οικογένειάς σας. Επιπλέον, προσφέρουμε βρεφική κούνια, εξασφαλίζοντας έναν ασφαλή και άνετο χώρο ύπνου για το μωρό σας.

Είμαστε πολύ περήφανοι που προσφέρουμε στους επισκέπτες μας την καλύτερη δυνατή εμπειρία, και οι Family Suites μας δεν αποτελούν εξαίρεση. Με την ευρύχωρη διαρρύθμισή τους, και τη γραφική θέα, είμαστε σίγουροι ότι θα σας λατρέψετε τη διαμονή σας στις Family Suites μας κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας στην Πάργα. Κάντε κράτηση για τη διαμονή σας μαζί μας σήμερα και ζήστε την απόλυτη άνεση και χαλάρωση.

Κανόνες Hara Suites

.

Τοποθεσία

Book Now

Τα δωμάτιά μας

Check Our Best Rooms & Suites

Deluxe Suite

Superior Suite