Σχετικά με εμάς

Λίγα λόγια για εμάς

Το Hara Suites είναι ένα νεόκτιστο κατάλυμα στην Πάργα που βρίσκεται σε ένα ήσυχο και γραφικό περιβάλλον.

Αποτελείται από τρία όμορφα πέτρινα κτίρια που δένουν απόλυτα με το φυσικό περιβάλλον, καθιστώντας το ιδανικό προορισμό για όσους αναζητούν μια ήρεμη και χαλαρωτική απόδραση.

Τα πέτρινα κτίρια του Hara Suites προσφέρουν εκπληκτική θέα στη γύρω εξοχή και όλα τα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι με θέα το κάστρο, την πισίνα, το βουνό και το κέντρο της πόλης. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μια δροσιστική βουτιά στην εξωτερική κοινόχρηστη πισίνα ή να χαλαρώσουν στις ξαπλώστρες απολαμβάνοντας τον ζεστό μεσογειακό ήλιο.
Hara Suites

Για όσους αναζητούν λίγη περισσότερη περιπέτεια, το Hara Suites βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία για να εξερευνήσουν την τοπική περιοχή.

Το κατάλυμα βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το πολυσύχναστο κέντρο της πόλης, όπου οι επισκέπτες μπορούν να βρουν μια μεγάλη ποικιλία από καταστήματα, εστιατόρια και μπαρ. Οι τοπικές παραλίες είναι επίσης σε κοντινή απόσταση, προσφέροντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να απολαύσουν τα κρυστάλλινα νερά και την εκπληκτική ακτογραμμή. Επιπλέον, το Hara Suites διαθέτει εγκατάσταση φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων για τους επισκέπτες που προτιμούν βιώσιμες επιλογές μεταφοράς.

night-6
Είτε αναζητάτε ένα ρομαντικό καταφύγιο είτε οικογενειακές διακοπές, το Hara Suites διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για μια αξέχαστη και ευχάριστη διαμονή. Με την ειδυλλιακή τοποθεσία, τα πολυτελή δωμάτια και την εξαιρετική εξυπηρέτηση, αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για όσους επιθυμούν να ξεφύγουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να χαλαρώσουν σε ένα όμορφο και ήσυχο περιβάλλον.
aerial-18
Η τοποθεσία μας

Η Πάργα είναι μια γοητευτική πόλη που βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα της Ελλάδας, στην περιοχή της Ηπείρου.

Γνωστή για τα γραφικά τοπία της, τα κρυστάλλινα νερά της και τα ιστορικά μνημεία της, είναι ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός που προσελκύει επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Αν σχεδιάζετε ένα ταξίδι στην Πάργα, υπάρχουν πολλά αξιοθέατα και δραστηριότητες που μπορείτε να απολαύσετε. Ένα από τα αξιοθέατα της πόλης είναι το Ενετικό Κάστρο, το οποίο βρίσκεται στην κορυφή ενός λόφου και προσφέρει εκπληκτική πανοραμική θέα στο Ιόνιο Πέλαγος και τη γύρω περιοχή. Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε τα στενά δρομάκια της παλιάς πόλης, να επισκεφθείτε την Ορθόδοξη Εκκλησία των Αγίων Αποστόλων ή να χαλαρώσετε σε μία από τις όμορφες παραλίες της πόλης, όπως ο Βάλτος ή ο Λύχνος ή το Κρυονέρι.

Όσον αφορά τις δραστηριότητες, η Πάργα έχει να προσφέρει κάτι για όλους. Μπορείτε να κολυμπήσετε, να κάνετε καταδύσεις στα καταγάλανα νερά του Ιονίου Πελάγους ή να κάνετε εκδρομή με σκάφος για να εξερευνήσετε τα κοντινά νησιά Παξούς και Αντίπαξους. Η πόλη διαθέτει επίσης μια σειρά από εγκαταστάσεις θαλάσσιων σπορ, όπως θαλάσσιο σκι, parasailing και καγιάκ.

Εκτός από τη φυσική ομορφιά και τα ιστορικά της μνημεία, η Πάργα είναι επίσης γνωστή για τις συνδέσεις της με την αρχαία μυθολογία. Ο κοντινός ποταμός Αχέροντας έχει μυθολογική σημασία, καθώς είναι ο ποταμός που πιστεύεται ότι οδηγεί στον Κάτω Κόσμο. Αποτελεί δημοφιλή προορισμό για όσους ενδιαφέρονται για πεζοπορία, ράφτινγκ και εξερεύνηση του μαγευτικού περιβάλλοντός της.

Επιπλέον, η Πάργα δεν απέχει πολύ από το αρχαίο Νεκρομαντείο του Αχέροντα, στο χωριό Μεσοπόταμος. Εκεί οι αρχαίοι Έλληνες ασκούσαν τη νεκρομαντεία, μια μορφή μαντείας μέσω της επικοινωνίας με τους νεκρούς. Η επίσκεψη στο Νεκρομαντείο προσφέρει μια μοναδική πολιτιστική και ιστορική εμπειρία, εμβαθύνοντας στις μυστικιστικές πρακτικές του παρελθόντος.

Όσον αφορά τη μετάβαση στην Πάργα, υπάρχουν διάφορες επιλογές. Τα πλησιέστερα αεροδρόμια είναι το αεροδρόμιο του Ακτίου (περίπου 60χλμ. μακριά), το Διεθνές Αεροδρόμιο της Κέρκυρας (περίπου 65χλμ. μακριά) και το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων (περίπου 100χλμ. μακριά). Εάν φτάνετε στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Κέρκυρας και προτιμάτε να ταξιδέψετε με πλοίο, το λιμάνι της Ηγουμενίτσας είναι το πλησιέστερο λιμάνι στην Πάργα, στο οποίο μπορείτε να φτάσετε παίρνοντας το πλοίο από την Ηγουμενίτσα. Επίσης, βρίσκεται δίπλα στους οδικούς άξονες της Εγνατίας και της Ιόνιας Οδού όπου δίνουν την ευκαιρία για πολύ εύκολη πρόσβαση για όποιον επιθυμεί να ταξιδεύσει.

Μόλις φτάσετε στην Πάργα, θα διαπιστώσετε ότι η πόλη διαθέτει μια σειρά από ανέσεις που σας διευκολύνουν να μετακινηθείτε και να απολαύσετε τη διαμονή σας. Υπάρχουν αρκετά σούπερ μάρκετ, αρτοποιεία και άλλα καταστήματα όπου μπορείτε να αγοράσετε είδη παντοπωλείου και προμήθειες, καθώς και τράπεζες και ΑΤΜ όπου μπορείτε να κάνετε ανάληψη μετρητών. Αν μένετε στο κατάλυμά μας, θα χαρείτε να μάθετε ότι βρισκόμαστε κοντά σε όλες αυτές τις ανέσεις, διευκολύνοντάς σας να απολαύσετε τη διαμονή σας στην Πάργα.

Κάντε τώρα την κράτηση σας

Ζήστε την εξαιρετική φιλοξενία μας και απολαύστε μια απρόσκοπτη διαμονή σε αυτόν τον εξαιρετικό παραθαλάσσιο προορισμό.

@HaraSuites

Follow Us On Instagram